LIDMAATSCHAP W.I.K.

15,00 / jaar

Wanneer je lid wordt van Hondensportvereniging Willen Is Kunnen (W.I.K.) dan kan je je opgeven voor de verschillende cursussen die wij aanbieden. Je kan je online opgeven voor een lidmaatschap. Die bestelling moet dan afgerond en betaald worden.

Wanneer je lid bent kan je je inschrijven voor onze cursussen en je hond(en) online registeren. Zonder lidmaatschap kan je dus niet inschrijven voor de cursus. Dit lidmaatschap kost €30,- per jaar.  indien u na 1 juli lid wordt kost dat voor de rest van dat jaar € 15,–. Dit lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd. Het lidmaatschap opzeggen dient te gebeuren vóór 1 december.  Lees dan ook eerst onze huisregels/ voorwaarden.

LET OP: Je kan wanneer je dat wil  en geheel vrijblijvend (en kosteloos) een account aanmaken op onze website of je aanmelden voor ons digitale magazine ‘WIKKIE’. Met zo’n gratis account kan je  winkelen in onze webshop, dus óók als niet-lid  (Een account is geen lidmaatschap).

Is er iets niet duidelijk, zit je met een vraag of wil iets niet lukken op de website? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.