Heeft u nog vragen over de cursussen of inschrijven vul het contactformulier in.

Personen die de cursus willen volgen moeten zelf lid of gezinslid zijn en minimaal 16 jaar oud. (Personen van 16 en 17 jaar dienen de cursus onder begeleiding van een volwassene te volgen)

Om een cursus bij Hondensport Vereniging WIK te kunnen volgen moet je lid worden van onze vereniging.
Dit lidmaatschap kost € 35,- per jaar (+ éénmalig € 5,– inschrijfgeld), en er word elk jaar op 15 januari een verlenging gemaild die dan zsm betaald moet worden.
Als u na 1 juli lid wordt betaal je € 17,50,- (+ € 5,– inschrijfgeld) voor de rest van het jaar.
Wordt u na 1 december lid dan betaald u alvast het lidmaatschapsgeld voor het volgende jaar.

Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd, tenzij je voor 1 december het lidmaatschap opzegt. (wettelijke regels).
Opzeggen: Ga naar “mijn account”, lidmaatschap, klik op de blauwe tekst # nummer-Lidmaatschap WIK, en kies voor Lidmaatschap opzeggen.
Lukt dit niet mail dan naar: penningmeester@hsvwik.nl 
 
Na het betalen van dit lidmaatschap kan je inschrijven voor 1 van onze cursussen. Na het betalen van deze cursus krijgt u in de week vóór aanvang van de cursus de informatie over o.a de het tijdstip en de instructeur.  

Gezinsleden: Als u een gezinslid heeft wat met een hond een cursus wil volgen dan zal dat gezinslid ook lid moeten worden, uiteraard geld er dan een gereduceerd tarief. Gezinsleden betalen per jaar € 17,50 (met een éénmalig inschrijfgeld van €  5,–). Mail naar penningmeester@hsvwik.nl als u een gezinslid wilt regelen.

De prijzen van onze cursussen:

Puppen cursus 10 lessen
:
60,00
Gehoorzaamheid 10 lessen + examen
:
50,00
De Gehoorzame neus 10 lessen
:
55,00
Flyball 10 lessen
:
55,00